Image

C.E.O.

Ο Γιώργος Παπαμιχάλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31/1/1976, σπούδασε Βusiness Administration στο Coventry -Mediterranean University και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διασφάλισης Ποιότητας. Tην περίοδο 1999 - 2001 εργάστηκε ως Sales Manager και Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας στην Διαφημιστική - Κατασκευαστική & Eμπορική Εταιρία FOTEP - I. Korres S.A. και έχει ολοκληρώσει projects διαφημιστικών κατασκευών για τους: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Ελευθέριος Βενιζέλος, ΝΙSSAN, PEUGEOT, RENAULT, DAEWOO, PORSCHE, KAWASAKI, EΘΝIKH TΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και άλλες μεγάλες εταιρίες.

Από την ηλικία των 10, ασχολήθηκε με την κολύμβηση σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ έπαιξε επαγγελματικά Water Polo στις ομάδες της Γλυφάδας, του Παναθηναϊκού και του Καλαμακίου μέχρι το 1999. Ασχολήθηκε με το windsurfing από το 1989 σε υψηλό επίπεδο και στην αναζήτηση του για άλλα δυναμικά και "extreme" χόμπυ το 1995 απέκτησε το πρώτο του αγωνιστικό καρτ. Η αγάπη του για το καρτ τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και να ιδρύσει την εταιρεία ΑceKart το 2000 με αντικείμενο εργασιών τις εισαγωγές και πωλήσεις καρτ, την φύλαξη, το service, την πώληση ανταλλακτικών, ρουχισμού και αξεσουάρ, την τεχνική υποστήριξη οδηγών σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες και την διοργάνωση αγώνων, προπονήσεων και εκδηλώσεων για αγωνιζόμενους και χομπίστες. Η ΑceKart κατάφερε πολύ σύντομα να εδραιωθεί αγωνιστικά και εμπορικά στην κορυφή του καρτ στον Ελλαδικό χώρο, κατέχοντας την εμπορική αποκλειστικότητα κορυφαίων εταιριών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει αρκετά κύπελλα και Πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικίες και κατηγορίες και έχει παρευρεθεί με οδηγούς της σε διεθνείς αγώνες και Παγκόσμια Κύπελλα.

PB079399-Custom.jpg

"Η Fortune Motorsport, συνέχεια αυτής της μεγάλης πορείας, είναι πρωτοπόρος στον ελλαδικό χώρο στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας και συμβαδίζοντας πάντα με τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό να προσφέρει στον αγωνιζόμενο αθλητή προϊόντα υψηλότατης ποιότητας και κατασκευής και άρτιες τεχνικές υπηρεσίες. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία."

Γ. Παπαμιχάλης.

IMG_02w25.jpg

The Crew

Στο δυναμικό της Fortune Motorsport έχουν ενταχθεί καταρτισμένοι μηχανικοί, με εξειδίκευση σε δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες Καρτ και Formula. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρεία εξασφαλίζει σεμινάρια εκπαίδευσης για το προσωπικό της. Προσκαλώντας εξειδικευμένους μηχανικούς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, το τεχνικό προσωπικό μας παραμένει ενήμερο για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και τις εξελίξεις στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Επιπλέον, η Fortune Motorsport προσκαλεί τακτικά οδηγούς αγώνων και μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία, για να δοκιμάζουν τα προϊόντα της και να συμβάλουν στην βελτίωση τους. Η τεχνική κατάρτιση τους είναι καθοριστικός παράγοντας στη βελτίωση του στόλου μας και προσσπαθούμε να τους έχουμε συχνά στο πλευρό μας. 

(στη φωτογραφία ο Rini van der Burg από τον όμιλο SHUURMAN BV που έχει σχεδιάσει και εξελίξει τους κινητήρες RK1.)

Providing the best Racing Support

Η τεχνική ομάδα της Fortune Motorsport προσφέρει άρτια υποστήριξη σε εκδηλώσεις και αγώνες εντός Ελλάδος, αλλά και σε διεθνείς συμμετοχές της αγωνιστικής ομάδας. Παρέχει σε κάθε οδηγό αποκλειστική τεχνική κάλυψη με προσωπικό μηχανικό, για να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση του σε τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο. 
Oι μηχανικοί μας είναι στη διάθεση κάθε οδηγού για τεχνικές απορίες ή συμβουλές σε ότι αφορά στον εξοπλισμό του. Με τη χρήση τηλεμετρίας οι μηχανικοί και οι εκπαιδευτές μας παρατηρούν διαρκώς τις κινήσεις του οδηγού εντός πίστας και κατόπιν του παρέχουν παρατηρήσεις και συμβουλές, που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις του. 

Το παραπάνω πακέτο τεχνικής υποστήριξης συμβάλει στη συνολική αύξηση των επιτυχιών της ομάδας μας, αλλά και στην βελτίωση των οδηγών μας, γεγονός για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.

Maranello-5.jpg

Contact Us

RTGnBLbTL     (+30) 694 087 9588
ico.newsletter     gpap@fortunemotorsport.com
yioMey96T    

Έκθεση/Service: 

Πανδώρας 34, 16674, Γλυφάδα 

Greek English Italian

Subscribe

visa logo mc logo