Image

Γιώργος Παπαμιχάλης (1976 - 2020) - Former C.E.O.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31/1/1976 και σπούδασε Βusiness Administration στο Coventry -Mediterranean University. Tην περίοδο 1999 - 2001 εργάστηκε ως Sales Manager και Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας, αναλαμβάνοντας projects για μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Από την ηλικία των 10, ασχολήθηκε με την κολύμβηση σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ έπαιξε επαγγελματικά Water Polo στις ομάδες της Γλυφάδας, του Παναθηναϊκού και του Καλαμακίου μέχρι το 1999. Ασχολήθηκε με το windsurfing από το 1989 σε υψηλό επίπεδο και στην αναζήτηση του για άλλα δυναμικά και "extreme" χόμπυ το 1995 απέκτησε το πρώτο του αγωνιστικό καρτ. Η αγάπη του για το καρτ τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και να ιδρύσει την εταιρεία ΑceKart το 2000 με αντικείμενο εργασιών τις εισαγωγές και πωλήσεις καρτ, το service, την τεχνική υποστήριξη οδηγών σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες και την διοργάνωση αγώνων, προπονήσεων και εκδηλώσεων για αγωνιζόμενους και χομπίστες. Η ΑceKart κατάφερε πολύ σύντομα να εδραιωθεί αγωνιστικά και εμπορικά στην κορυφή του καρτ στον Ελλαδικό χώρο, κατέχοντας την εμπορική αποκλειστικότητα κορυφαίων εταιριώνΤο 2014 και με την ίδρυση του ομίλου Fortune Motorsport εδραίωσε μια δυναμικότερη παρουσία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσφέροντας μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατέκτησε αρκετά κύπελλα και Πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικίες και κατηγορίες και έχει παρευρεθεί με οδηγούς της σε διεθνείς αγώνες και Παγκόσμια Κύπελλα. Το Σεπτέμβριο του 2020, ο Γιώργος έκανε το τελευταίο του ταξίδι με προορισμό τις πίστες του παραδείσου, αφήνοντας πίσω του θλιμμένα πρόσωπα και μια σημαντική αγωνιστική κληρονομιά.

pb079399-custombw.jpg

Έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας. Ήσουν Φίλος, δάσκαλος, αλλά και η ψυχή της παρέας. Διατηρώντας τις ίδιες αρχές και την φιλοσοφία σου, ελπίζουμε να συνεχίσουμε το έργο σου με το ίδιο πάθος.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα...

Η ομάδα της FM.

The Crew

Στο δυναμικό της Fortune Motorsport έχουν ενταχθεί καταρτισμένοι μηχανικοί, με εξειδίκευση σε δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρεία εξασφαλίζει σεμινάρια εκπαίδευσης για το προσωπικό της. Προσκαλώντας εξειδικευμένους μηχανικούς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, το τεχνικό προσωπικό μας παραμένει ενήμερο για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και τις εξελίξεις στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Επιπλέον, η Fortune Motorsport προσκαλεί τακτικά οδηγούς αγώνων και μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία, για να δοκιμάζουν τα προϊόντα της και να συμβάλουν στην βελτίωση τους. Η τεχνική κατάρτιση τους είναι καθοριστικός παράγοντας στη βελτίωση του στόλου μας και προσσπαθούμε να τους έχουμε συχνά στο πλευρό μας. 

Providing the best Racing Support

Η τεχνική ομάδα της Fortune Motorsport προσφέρει άρτια υποστήριξη σε εκδηλώσεις και αγώνες εντός Ελλάδος, αλλά και σε διεθνείς συμμετοχές της αγωνιστικής ομάδας. Παρέχει σε κάθε οδηγό αποκλειστική τεχνική κάλυψη με προσωπικό μηχανικό, για να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση του σε τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο. 
Oι μηχανικοί μας είναι στη διάθεση κάθε οδηγού για τεχνικές απορίες ή συμβουλές σε ότι αφορά στον εξοπλισμό του. Με τη χρήση τηλεμετρίας οι μηχανικοί και οι εκπαιδευτές μας παρατηρούν διαρκώς τις κινήσεις του οδηγού εντός πίστας και κατόπιν του παρέχουν παρατηρήσεις και συμβουλές, που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις του. 

Το παραπάνω πακέτο τεχνικής υποστήριξης συμβάλει στη συνολική αύξηση των επιτυχιών της ομάδας μας, αλλά και στην βελτίωση των οδηγών μας, γεγονός για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.

Maranello-5.jpg

Contact Us

RTGnBLbTL     (+30) 694 913 3042
ico.newsletter     panos@fortunemotorsport.com
yioMey96T    

Έκθεση/Service: 

Πανδώρας 34, 16674, Γλυφάδα 

Greek English Italian

Subscribe

visa logo mc logo