Fortune Favors the Brave

Η Ακαδημία Ασφαλούς και Αγωνιστικής Οδήγησης προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης υψηλής τεχνικής οδήγησης με Καρτ.


Η Ακαδημία χωρίζεται σε 3 ηλικιακά τμήματα.

Στο ΠΑΙΔΙΚΟ που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ως και 11 ετών, στο JUNIOR που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 11 ως και 15 ετών και στο SENIOR από 15 ετών και άνω, με όλα τα μαθήματα να γίνονται με αγωνιστικά καρτ.

kart


Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα και γίνονται κατόπιν ραντεβού τις καθημερινές από 10.00 ως 18.00 και την Κυριακή από 9.00 ως 16.00.


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Μέσα από την Ακαδημία παιδιά και ενήλικες γνωρίζουν το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και την γρήγορη οδήγηση με ασφαλή τρόπο. Οι μαθητές απολαμβάνουν με ασφάλεια την ταχύτητα και τις έντονες πλευρικές επιταχύνσεις και αναπτύσσουν γρήγορα αντανακλαστικά, ακρίβεια στον έλεγχο του οχήματος και δεξιότητα στην λήψη αποφάσεων.

Ο ενδιαφερόμενος μπαίνει στην διαδικασία μίας υψηλού επιπέδου διδασκαλίας από έμπειρους δασκάλους-οδηγούς αγώνων.

Οι μαθητές διαπαιδαγωγούνται και ευαισθητοποιούνται διαμορφώνοντας σωστό οδηγικό χαρακτήρα για την οδήγηση τους στους δημόσιους δρόμους, εκτιμούν και ορίζουν το μηχανοκίνητο όχημα ως μέσο μεταφοράς και μόνο και όχι σαν μέσο επίδειξης οδηγικών ικανοτήτων, σέβονται τους συνανθρώπους τους, και έχουν τις ικανότητες να αντεπεξέλθουν και να ενεργήσουν σωστά σε μια δύσκολη στιγμή.

rf 
Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων ένα μαθητής μπορεί να εξελιχθεί οδηγικά σε αγωνιστικό επίπεδο, να κάνει πρωταθλητισμό και να συμμετέχει σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες καρτ είτε να συνεχίσει την ενασχόληση του με το καρτ, το αυτοκίνητο και την formula ως χόμπι - ψυχαγωγία.

Το κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης, διαρκεί ανάλογα με την επιθυμητή εμπλοκή ή το οδηγικό επίπεδο και προσφέρεται με δύο διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η πρώτη είναι η ασφάλεια του μαθητή-οδηγού σε μια απαιτητική σειρά μαθημάτων και σε δεύτερο χρόνο η οδηγική συμπεριφορά στην πίστα.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εστιάζεται σε θεωρητικό μεν αλλά σε πρακτικό κυρίως που αποτελεί και την κορύφωση του εκπαιδευτικού πλάνου.
Οι πολλές ώρες οδήγησης υπό τις οδηγίες των δασκάλων διαμορφώνουν την οδηγική συμπεριφορά αλλά και νοοτροπία του μαθητή που πλέον θα έχει βελτιώσει την τεχνική μέσα κι έξω από την ανταγωνιστικότητα ενός αγώνα. Κι αυτό είναι το σπουδαίο κάθε τελειόφοιτου από Ακαδημία Ασφαλούς και Αγωνιστικής Οδήγησης, ότι στην καθημερινότητα του θα είναι συνετός οδηγός και θα κινείται με ασφάλεια στους δημόσιους δρόμους.


ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Τα μαθήματα για το ΚΑΡΤ γίνονται στο KARTODROMO στις Αφίδνες Αττικής.

kartodromo 1


ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός είναι μέσο διαπαιδαγώγησης για όλες τις ηλικίες.

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που κατακτά αμέσως τον οδηγό και συνδυάζει άθληση και άντληση γνώσεων.
Η οδήγηση αγωνιστικού Kart προϋποθέτει ενέργειες πολλαπλών καθηκόντων, εστιάζοντας σε διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, με αποτέλεσμα να βοηθά τον οδηγό να αναπτύξει γρήγορα αντανακλαστικά, ακρίβεια ελέγχου στις κινήσεις του και σθένος στην λήψη αποφάσεων.
Το καρτ διαπαιδαγωγεί τον οδηγό και προσδιορίζει τους κινδύνους της οδήγησης ενός μηχανοκίνητου οχήματος. Ο οδηγός του καρτ μαθαίνει να σέβεται και να εκτιμά τα οφέλη και τις δυνατότητες του οχήματος, την επικινδυνότητα και να αντιμετωπίζει ανάλογα τις δυσκολίες με προέκταση την οδήγηση στους δημόσιους δρόμους όταν θα ενηλικιωθεί.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Βασικός παράγοντας της ασφάλειας είναι ότι τα αγωνιστικά οχήματα οδηγούνται σε ελεγχόμενες συνθήκες πίστας εναρμονισμένης με τις προδιαγραφές ασφαλείας και όχι σε κάποιον δημόσιο χώρο.
Τα σωστά μέτρα ασφαλείας, ο σωστός αγωνιστικός ρουχισμός με κράνος, φόρμα, γάντια, παπούτσια, η καλή κατάσταση των οχημάτων και η σωστά σχεδιασμένη πίστα ελαχιστοποιούν τον οποιοδήποτε κίνδυνο.

headersafetyequipment v2

Σύμφωνα με την στατιστική ατυχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο διαπιστώνουμε ότι τα ατυχήματα με μηχανοκίνητα είναι τόσο λίγα που χάνονται σε πρακτικά μηδενικό ποσοστό.
Η ενασχόληση με το αγωνιστικό Kart, αυτοκίνητο & Formula εκτός από την διαπαιδαγώγηση και τα εκπαιδευτικά οφέλη φέρνει και τη συγκίνηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος της δραστηριότητας που σας ενδιαφέρει.

Contact Us

RTGnBLbTL     (+30) 694 913 3042
ico.newsletter     panos@fortunemotorsport.com
yioMey96T    

Έκθεση/Service: 

Πανδώρας 34, 16674, Γλυφάδα 

Greek English Italian

Subscribe

visa logo mc logo