Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η FORTUNE MOTORSPORT διοργάνωσε track day για την 1η επίσημη εμφάνιση των LEGEND CARS Ford 37' Sedan με κινητήρα YAMAHA FZ-09 στην Ελλάδα.
Καλεσμένοι ήταν καταξιωμένοι έλληνες οδηγοί αγώνων kart, αυτοκινήτου και formula, και φίλοι που οδήγησαν τα LEGEND CARS και έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες στο τεχνικό team της ομάδας.

Στον 3ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην κατηγορία HTTC θα συμμετέχει η FORTUNE MOTORSPORT, με 3 LEGEND CARS, με 3 καταξιωμένους οδηγούς αγώνων, ο καθένας από διαφορετικό χώρο.

H Fortune Motorsport συμμετείχε στο HOBBY FESTIVAL 2019, στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Στο περίπτερο μας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα Maranello Karts, Formula GLORIA και LEGEND Cars και να ενημερωθούν για την Ακαδημία Αγωνιστικής Οδήγησης και τις άλλες μας δραστηριότητες. Περισσότερες πληροφορίες στο www.hobbyfestival.gr. 

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατώντας εδώ

 

Tην Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου η FORTUNE MOTORSPORT διοργάνωσε Τrack Day στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Το πρώτο Legend Car σε ελληνικό έδαφος! Ακόμα μια καινοτομία της Fortune Motorsport, που αποτελεί και τον αποκλειστικό διανομέα των Legend Cars στην Ελλάδα. 

Contact Us

RTGnBLbTL     (+30) 694 087 9588
ico.newsletter     gpap@fortunemotorsport.com
yioMey96T    

Έκθεση/Service: 

Πανδώρας 34, 16674, Γλυφάδα 

Greek English Italian

Subscribe

visa logo mc logo